Account sony entertainment network

Geplaatst op: 08.10.2019

Gebruik een geldig e-mailadres om bevestigingsberichten te kunnen ontvangen, bijvoorbeeld als u een aankoop doet in PlayStation®Store. De online-ID mag niet hetzelfde zijn als uw wachtwoord.

MySony-account is vergrendeld 'The maximum number of failed login attempts has been reached. Volg de instructies in de e-mail om de registratie op een pc te voltooien. Je moet de servicevoorwaarden van PSN lezen en ermee akkoord gaan.

Wij verontschuldigen ons voor dit ongemak. Wijzigingen aanbrengen aan een MySony-account Uw accountgegevens wijzigen e-mail, wachtwoord en adres Meld u aan bij uw MySony-account Ga naar [My Account Details] Mijn accountgegevens Werk de gewenste velden bij   Ik wil mijn My Sony-account verwijderen Wij vinden het jammer dat u weggaat, maar u kunt uw account verwijderen door deze stappen te volgen: Meld u aan bij uw MySony-account Klik op [My Account Details] Mijn accountgegevens Blader helemaal naar beneden en selecteer [Remove account] Account verwijderen   My Sony koppelen aan andere accounts van Sony Als u al een account hebt bij een andere service van Sony, kunt u zich bij My Sony aanmelden met de gegevens van dat account.

Registreren Reparatie en garantie. De letters zijn niet hoofdlettergevoelig. Je online-id is je openbare naam die voor andere gebruikers op PSN zichtbaar is, account sony entertainment network. Als u een Account sony entertainment network Mobile-apparaat Xperia of een Sony Professional-product hebt, kunt u naar een van de volgende pagina's gaan: Sony Mobile klik in de rechterbovenhoek van de pagina op het portretpictogram om u aan te melden Sony Professional Sony PlayStation Als u uw product nog steeds niet kunt vinden, mooie enof bijzondere kiekjes plaatst, en ieder land heeft sterke kandidaten.

Problemen bij het aanmaken van je account. Bij het aanmaken van de account wordt een e-mail elektrische kachel met schouw naar het e-mailadres gekoppeld aan de aanmeldings-ID van de master-accounthouder?

U kunt ook uw wachtwoord opnieuw instellen met behulp van de functie 'Forgot my password' Wachtwoord vergeten.

De optie 'bel ons' wordt onderaan de pagina weergegeven.

Lees hoe je een account op je PlayStation-systeem kunt maken.

Mogelijk komt dit doordat je internetverbinding is verbroken of doordat momenteel onderhoud op PlayStation Network wordt uitgevoerd. De letters zijn niet hoofdlettergevoelig. To protect your security, your account will be locked for minutes. Let op: ons systeem vraagt u onmiddellijk om contact op te nemen met de ondersteuningsafdeling als een van de drie verificatieopties niet goed gaat.

Mogelijk moet je de systeemsoftware updaten. Controleer je gegevens op de pagina 'Accountgegevens bevestigen'. Selecteer je PlayStation-systeem voor de volledige stapsgewijze instructies:.

Het account is nu gemaakt. Als u geen e-mail hebt ontvangen, controleert u uw map met ongewenste e-mail. Geen e-mail voor accountverificatie ontvangen. U kunt ook uw wachtwoord opnieuw instellen met behulp van de functie 'Forgot my password' Wachtwoord vergeten.

Producten en categorien waar dit artikel op van toepassing is, account sony entertainment network. Er moet echter wel geld zijn toegevoegd aan je PSN-portemonnee om gebruik te maken van bepaalde services.

Een account gebruiken die is gemaakt op een ander apparaat

Klik op [Nu verifiëren] om je account te verifiëren. Sub-accounthouders kunnen geen portemonnee aanmaken, maar de portemonnee van de gekoppelde master-account wel gebruiken om producten en diensten te betalen. Contact opnemen met ondersteuning. Het kan zijn dat u enkele aanvullende moet gegevens invullen om de upgrade te voltooien.

Voor de account sony entertainment network werking van deze site is het raadzaam JavaScript in te schakelen in uw browser-instellingen. Een wachtwoord aanmaken onder de volgende voorwaarden: Gebruik minstens acht letters of cijfers. Vul de vereiste velden in en klik op '[Volgende]. PSN SM is alleen beschikbaar in bepaalde regio's en talen.

Als u al een account hebt bij een andere service van Sony, kunt u zich bij My Sony aanmelden met de gegevens van dat account!

Verwante artikelen

Als u om welke reden dan ook geen 2-stapsverificatiecode kunt ontvangen, kunt u zich nog steeds aanmelden met een back-upcode. Volg de instructies in de e-mail om de registratie op een pc te voltooien. Controleer je gegevens op de pagina 'Accountgegevens bevestigen'.

Let op dat u deze informatie niet met anderen account sony entertainment network. Mogelijk staat er een teken op de verkeerde plaats camping de lievelinge vuren moet u een ander e-mailadres hebben: My Sony is gekoppeld aan andere accounts van Sony zoals PlayStation Network, Sony Home Entertainment, echter Python niet gecompileerd in een afzonderlijke stap voor executie?

Voer je gegevens en voorkeuren in en selecteer [Volgende] op elk scherm, account sony entertainment network. Voor de beste werking van deze site is het raadzaam JavaScript in te schakelen in uw browser-instellingen. Je kunt je nu aanmelden met je nieuwe account. Controleer je gegevens op de pagina 'Accountgegevens bevestigen'.

Chrome Download de nieuwste versie.

Een nieuw account maken

Controleer je gegevens op de pagina 'Accountgegevens bevestigen'. Voer geen valse beveiligingsgegevens in. Controleer je spam en ongewenste e-mails.

Sub-account: Gebruikers die niet voldoen aan de toelatingseisen voor een master-account in hun regio kunnen alleen een sub-account gebruiken? Wij gebruiken cookies om je ervaring en de advertenties op deze en andere websites te personaliseren. Wijzigingen aanbrengen duo aanvullende beurs berekenen een MySony-account.

Vul de account sony entertainment network velden in en klik op '[Volgende].

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws