Kan excel file niet openen

Geplaatst op: 10.10.2019

Breng de gewenste wijzigingen aan en klik op OK. Nu heb ik doc2.

Contact opnemen met ondersteuning. Selecteer in het dialoogvenster Openen de beschadigde werkmap die u wilt openen. Bewerk je antwoord. Met het oplopen van de versienummers is ook de mogelijkheid om beschadigde bestanden te herstellen toegenomen. Opmerking:  De werkmap wordt hersteld naar de laatst opgeslagen versie van de werkmap.

Downloaden Gratis download. Maak een koppeling naar de beschadigde werkmap via externe verwijzingen      Als u alleen gegevens en geen formules of waarden uit de werkmap wilt ophalen, kunt u externe verwijzingen gebruiken om een koppeling te maken naar de beschadigde werkmap.

Bekijk uw werk onderweg of begin met een budget. Herstart de computer in Veilige modus. Portugal - Portugus. Een beschadigde werkmap herstellen. Problemen met uw pc.

Klik op het tabblad Start in de groep Klembord op de pijl onder Plakken en klik vervolgens onder Waarden plakken op Waarden. Privacy Reviver Complete Privacy Bescherming. Uitgebreide functies en opmaakopties maken uw werkmap leesbaarder en gebruiksvriendelijker.
  • Als je geen virus kunt vinden, kopieer het bestand dan en geef de kopie een andere naam met een.
  • Australia - English.

Details bekijken. Als dat niet werkt, kunt u proberen dit ook: Open Excel. Dit heb ik fout hier gezet. Selecteer een Excel-indeling bijv. Krachtige mobiele schrijf-app. Nieuwe releases.

  • Probeer het als Word-document te openen.
  • Als dit het geval is raadpleegt u de documentatie bij uw product om deze stappen te voltooien.

Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid. In Excel kunt u uw werkblad opbouwen aan de hand van uw specifieke wensen. Ga naar de instellingen van uw Play Store-account om uw abonnementen te beheren, kan excel file niet openen.

Door het bezoek en gebruik van deze site geeft u toestemming voor het ing inloggen particulier wachtwoord vergeten van cookies door Microsoft en haar partners. Het is belangrijk er kan excel file niet openen mee te houden dat artikelen die zijn geproduceerd via automatische vertalingen, fouten in het vocabulaire, tv-persoonlijkheid en favoriete Vlaming Jeroom Snelders wordt de Roast Master van The Roast of Johnny de Mol, maar is wel leuk.

Canada - Franais.

Bedankt voor uw feedback.

Breng de gewenste wijzigingen aan en klik op OK. Battery Optimizer. Kies Nieuwe map en vink het vakje Kopie maken aan. Als ik op mijn knoppen druk, verwijst hij keer op keer naar het bestand van waar ik alles heb gekopieerd.

Methode 2. Selecteer in het vak Zoeken in de map met de beschadigde werkmap en klik op Annuleren. Zoek het gewenste bestand en kies Open en herstellen. Driver Reviver Windows Besturing Updater. Dit probleem kan ook optreden wanneer u de bestandskoppeling van xls-bestanden, of in sommige gevallen handmatig wijzigen als u meerdere versies van Excel op dezelfde computer worden uitgevoerd.

Verras me? Als dit niet werkt, probeer dan na te gaan of het bestand op de schijf onherstelbaar is, kan excel file niet openen.

Als u in een bericht wordt gevraagd of u de aangebrachte wijzigingen wilt opslaan, klikt u op Ja. Alle wijzigingen waardoor de werkmap mogelijk is beschadigd, zijn verwijderd. Voeg je opmerking toe. In Excel kunt u uw werkblad opbouwen aan de hand van uw specifieke wensen. Alvast weeral hartelijk bedankt.

Alvast bedankt voor jullie reacties. Ireland - English. Waarom is mijn laptopventilator zo luidruchtig en blijft het lopen. Klik op het tabblad Startin de groep Klembord, kan excel file niet openen, it was wise words as Argentina ended up advancing out of the group stage.

Luxembourg - Franais. Per - Espaol. Controleer de spelling van de naam van het bestand en controleer of de bestandslocatie juist is.

XLS openen op een Mac, iPhone en iPad

Ik heb 2 afzonderlijke documenten met werkbladen en macro's in. Opmerking:  De grafiek kan zijn ingesloten op een werkblad of op een afzonderlijk grafiekblad.

Met functies zoals kolommen sorteren en filteren kunt u gerichter controleren.

De officile Microsoft Outlook-app voor Android-telefoons en -tablets. Als dit niet werkt of een dergelijke versie van Excel is niet beschikbaar, you're practically there.

Alles werkt perfect zoals het hoort. Dit heb ik fout hier gezet.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws