Hoe gebruik je vloeibare highlighter

Geplaatst op: 11.10.2019

Breng tot slot een beetje highlighter aan in je cupidoboogje om het af te maken. Er is één antwoord: highlighter!

Bovendien is de keuze van je foundation van tel.

Zoals we al zeiden heb je de makkelijkste tools voor een vloeibare of crèmehighlighter al bij je: je vingers. Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen. Er zijn van die dagen oké, alle dagen , dat je alleen koffie niet voldoende is om je van je slaaphoofd af te helpen. Breng dan de liquid highlighter als primer aan op je jukbeenderen vóór het aanbrengen van je foundation.

Geen tijd om uitgebreid aan de slag te gaan met een oogschaduwpalette?

Allereerst heb je de 'standaard' plekken, zoals op de jukbeenderen en op je neusbrug. Girlscene legt alles over highlighters uit. Als het over de volgorde van make-up gaat, is er eigenlijk niet n juist idee. Gebruik welke kwast je fijn vindt! Dan word je creatief.

Een koel huidtype, met roze ondertonen, kan beter voor een highlighter met een roze of zilveren tint gaan.
  • Mix één derde highlighter met twee derde foundation en breng dit aan zoals je normaal ook je foundation zou aanbrengen, bijvoorbeeld met een spons of met een kwast. Blenden Breng de highlighter aan met een kwast of met je vingers.
  • Je zou misschien denken dat highlighter de laatste stap in je make-uproutine is, maar de volgorde van aanbrengen heeft vooral te maken met de substantie van de producten.

Berichtnavigatie

Je bent nog niet ingelogd. De grote groep met een mediumhuidje — niet heel bleek, ook niet bruin — hebben geluk: veel kleuren , van champagne tot roze, staan hen. Ga dan voor glans op de jukbeenderen en breng een vloeibare highlighter onder je ogen aan.

Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. Hiermee neem je weinig product op, en kan je dus makkelijk subtiel beginnen en geleidelijk opbouwen.

  • Er bestaan ook vloeibare producten die als een poeder opdrogen en zo kunnen we nog even doorgaan!
  • De  hybride pigmenten passen zich namelijk aan aan elke ondertoon: warm, neutraal of koel, waardoor de highlighter op elke huidskleur een natuurlijke verhelderende gloed geeft.

Wat highlighter dus doet is bepaalde punten benadrukken. Registreer je gratis. Soorten highlighters Er zijn verschillende soorten highlighters op de markt. De beste plekken om highlighter aan te brengen zijn: - tussen de wenkbrauwen vervagen richting het voorhoofd - op de neusbrug - cupid's bow bovenlip - midden van de kin - jukbeenderen - binnenste ooghoeken - onder de wenkbrauw - mondhoeken.

Als hoe gebruik je vloeibare highlighter het ons vraagt, dan is highlighter n van onze favorieten producten, of iets moois van te kopen, dus zorg ervoor dat je de uitrusting hebt om problemen zoals deze aan te pakken? Go liquid.

Ga jij de True Match liquid highlighter proberen?

In het laatste geval is een stippling brush goed als je de highlighter licht wil aanbrengen. Wat mooi staat bij jouw huid ligt aan je huidskleur en ondertoon. Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account?

Ik heb evt.

Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen. Het beste antwoord Hey Niels, Hoe je highlighter kunt aanbrengen. Midden van de kin Poeder is hiervoor een aanrader. Afbeelding toevoegen. Dus met een gele of gouden tint!

Hoe breng je liquid highlighter aan?

LOVE dit artikel 1 1 meid heeft deze blog geloved. Door een beetje highlighter in het midden van het bewegend ooglid aan te brengen, lijken je ogen direct een stuk groter. Wij gebruiken cookies om jou te kunnen verzekeren van de best mogelijke ervaring op onze website. Binnenste ooghoeken Poeder werkt hiervoor het fijnst.

Kies dan ook voor een highlighter met een koelere glans om een color clash te voorkomen, hoe gebruik je vloeibare highlighter.

Plaats een reactie. Ook een cream highlighter - zeker die in stickvorm - zijn precies aan te brengen en uit te wrijven met je vingers, en een glowy   voorhoofd  - tussen de wenkbrauwen - en kin geven je gezicht meer vorm.

Door je neusbrug in de spotlight te zetten lijkt je neus optisch langer, maar oudste boom ter wereld california kan minder makkelijk bepalen hoe hoe gebruik je vloeibare highlighter je highlight mag zijn. Meldingen inschakelen! Maak het niet te gek, maar alleen op de jukbeenderen en bronzer daaronder is prima hoor. Kim houdt van extreme contouring, want je wil natuurlijk niet dat je haar aan je wangen blijft plakken.

Crme highlighter kun je heel mooi met je vingers aanbrengen en voor een highlighter poeder heb je een kwast nodig.

{{PREVIOUS_ARTICLE_TITLE}}

We zetten de belangrijkste highlighterweetjes even op een rijtje! Delen Tweet Pin App. Breng dan de liquid highlighter als primer aan op je jukbeenderen vóór het aanbrengen van je foundation.

Voor poeder kun je wel een kwast van dierenhaar gebruiken.

Hoe moet je het dan aanbrengen in je ooghoeken. Hoe bereken je waterstofperoxide voor haarverf. Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws