Game of thrones morocco ouarzazate

Geplaatst op: 30.08.2019

Toren Winterfell. Culturele reizen.

Alles wissen. Waarschijnlijk snel volgeboekt 0. Dagtrips en excursies. Hoewel er nu bijna niemand meer in Aït-Ben-Haddou zelf woont, is dit één van de mooiste stadjes van Marokko. The guides Mubarak and Hamid were very friendly and told us a lot of interesting things about the wonderful nature and culture of moroccans. Details bekijken. He safeguarded us from unpleasant experiences.

Gratis annuleren. Uw restitutie ontvangen Als alles klopt, betalen wij u het verschil tussen de twee prijzen. Alle informatie om zelf makkelijk op reis te gaan vind je hier. Meer weergeven Minder weergeven. The movie museum in Quarzazate was terrible. Marrakech Alle bestemmingen.

Neneh's Choice. De Drâa-vallei naar Ourzazate. Marokko kan de eerste keer best spannend zijn.

Ouarzazate het Hollywood van Marokko

Sluiten Zoeken. Atlas Mountains. Sluiten Zoeken. Liliana H. In de buurt.

  • De trappen van het Alcazar zijn zo smal dat er hijskranen aan te pas moesten komen om alle apparatuur op de juiste plaats te krijgen.
  • Start jouw Reisvirus! Maar er is meer!

Kindvriendelijke tours en activiteiten. The Red Keep Dungeon. Culturele- en thematours. Morocco Sahara? Culturele reizen.

De hoogtepunten van Ouarzazate en omgeving

Dus kijk vooral goed rond als je er eenmaal bent! Deze tour van een halve dag onthult de fijnere details van de klei kasbah, die diende als de setting voor een Game of Thrones-aflevering, en biedt een historische context die belangrijk is voor het begrijpen van de architectuur en cultuur van Marokko.

Na je pauze blijf je de wereld zien. Cursussen en workshops.

Drop-in hotel. Cursussen en workshops. Wandel- en fietstochten. Zoveel meer. Filters verwijderen.

Reizigersfoto's

Atlantische Kust. Dit zijn mijn vijf favoriete havens in de Middellandse Zee op een […]. Forten, pittoreske straatjes en eeuwenoude stadsmuren.

  • Maar ook scenes uit Game of Thrones zijn hier opgenomen.
  • Alle bezienswaardigheden.
  • Link gekopieerd.
  • Eten, wijn en nachtleven.

Arabische baden. De omgeving is ook gebruikt om scenes van WinterfellCastle Black en de legerplaats van de familie Stark op te nemen. Na je pauze blijf je de wereld zien. Gratis of als gids. Culturele reizen. Winkelpassen en aanbiedingen. In de ondergrondse tunnels van het fort werden de scenes opgenomen van  The Red Keep Dungeon.

Noord-Ierland

Tours tijdens tussenstops. Meer weergeven Minder weergeven. Privé en aangepaste reizen.

Priv dagtrips. Bezoek Ait Benhaddou en Ouarzazate tijdens een volledige privtour vanuit Marrakech, die een spectaculaire route door het Atlasgebergte volgt. We zullen uw hotel in Ouarzazate aan het begin van de avond bereiken.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws