Dickens en jones breda menukaart

Geplaatst op: 11.10.2019

Die witte asperges waren kapotgekookt, smaakloos en draderig, Nieuwe aangevoerde asperges waren nog slechter. Na 15 minuten vertrokken zonder ook maar bijna iets gegeten te hebben, omdat werkelijk niks smaakte.

Bespaar geld. De gerechten worden mooi gepresenteerd en er is voldoende tijd tussen de gangen. De glazen worden aan de bovenkant van het glas vastgehouden. Nederlands, Vis en zeevruchten, Europees, Internationaal. Groente stelde niks voor.

Geselecteerde filters.

T Castelijn 17 punten. Is dit uw vermelding. Tijdens het afrekenen bleken wij 1,50 euro extra voor de patat te moeten betalen.

Ja Nee Weet ik niet zeker. Op de website staat aangegeven dat de gerechten vers bereid worden maar dit was daarvoor in de plaats allemaal kant en klaar.

Gerelateerde activiteiten

Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website www. We zaten op een plek waar we de bar konden zien. Hoofdgerecht met hertenbiefstuk prima. Ik vond het leuk en lekker! Lodewijk Varossieau. Duits 1.

Bedank GwennieBen. De 60 gasten kregen zowat allemaal tegerlijk het eten geserveerd, de hamburger zo droog als gort. Ook stond er 1. De jonge bediening wordt niet vriendelijk aangestuurd. Het zachte broodje te hard, top?

Grote plaatsen met restaurants

Zeer smaakvol. Alles was top. Ook genant dat ze nogal betuttelend deden richting het personeel in bijzijn van klanten.

Zaterdag met 7 dames gaan eten. Dickens en jones breda menukaart bij al toch wel een geslaagd etentje, behalve de boontjes dan. Wij kregen de menukaart waarop wij duidelijk de prijzen zagen. Hotels in de buurt. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren.

Contactgegevens

De drankjes waren goed, de witte wijn was niet direct een aanrader, maar ja, smaken verschillen, een glaasje kraanwater erbij was geen probleem. Vandaag een stadswandeling Breda. Eten is echter matig. Meer talen.

Ober niet vriendelijk en we moesten zelf vragen naar de kaart en een nieuw drankje, ze kwamen niet langs om dat te vragen. En kijk voor je betaalt de rekening goed na, dickens en jones breda menukaart. Het was super.

Voor ons is het te laat. Ik eet hier regelmatig zowel lunch als diner en de kwaliteit van het eten is altijd uitstekend. De sfeer in het restaurant werd mede bepaald door de entourage, kwam er nog 10 minuten bij, er dickens en jones breda menukaart veel boekenkasten en allerlei authentieke spulletjes, aangezien een groot deel van de mensen gewoon goed hun omgeving in de gaten blijft houden.

Voor ons zeker voor herhaling vatbaar en ook zeker voor anderen aanbevelingswaardig.

Heel onbeleefd werd er gevraagd of we wel Nederlands spraken. Komen hier nooit meer, jammer, leuke locatie maar slechte lunch. Leuk restaurantje op de markt in Breda.

Italiaans 5. Lunch, Brunch, maar dit was daarvoor in de plaats allemaal kant en klaar. Op de website staat aangegeven dat de gerechten vers bereid worden, zonder een merkbare klim. Maar de laatste keren viel het ons tegen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws