Mag je een fiets meenemen op de trein

Geplaatst op: 09.10.2019

Alleen fietsen met een standaardmaat en 2 wielen mogen meegenomen worden. Dat geldt ook indien een speciale ruimte voor  het plaatsen van fietsen in de trein ontbreekt. Bij het maken van uw reservering krijgt u hier meer informatie over.

De Eurostar Om je fiets mee te nemen in de Eurostar, moet je je fiets demonteren en in een fietshoes verpakken. Van en naar het station aansluitingen met tram, bus en metro parkeren aan het station huur een fiets aan het station huur een auto aan het station.

Naar skibestemmingen en naar Ashford, Ebbsfleet, Calais en Disneyland Parijs kan je fiets niet mee als geregistreerde bagage. Eurostar Amsterdam-Brussel, voor reizigers die daarna doorreizen naar Londen.

Voor elke trein gelden andere regels voor het vervoeren van uw fiets. Onze bestemmingen alles over Onze bestemmingen. Als de vouwfiets onder de stoel kan worden geplaatst is een verpakking niet noodzakelijk.

Actueel volg hier je trein storingen en werken dienstregeling per station of treinnummer vertragingsattest. Tickets alles over Tickets? Voorwaarde is wel dat de fiets niet groter is dan cm bij 75 cm. Home Fiets mee in de trein: mag dat.

Nieuws persberichten.

Een andere optie is het versturen van de fiets. Daarnaast geldt de NS fietskaart niet voor elke trein. Per persoon mag je één fiets meenemen. In speciale treinen zoals de Intercity Direct of de Fyra mag je bijvoorbeeld geen fiets meenemen.

Fiets in de trein boete Zoals je hierboven al gezien hebt, zijn er redelijk wat regeltjes en voorwaarden waaraan je je moet houden als je de fiets in de trein meeneemt. Tandems hiervoor zijn twee fietsplaatsen nodig en driewielers voor reizigers met een mobiliteitsbeperking mogen ook mee. Deze zijn geldig bij elke vervoerder.

Vandaag gaan we deze vragen beantwoorden voor de twee grootste vervoerders, de NS en Arriva. Tickets alles over Tickets. Als je de fiets meeneemt in de NS nike winkelcentrum woensel openingstijden moet je een Fietskaart Dal kopen.

In de weekenden, op feestdagen en in de maanden juli en augustus gelden er geen spitsuren. Ook inchecken net voor de spits en vervolgens reizen tijdens de spitsuren is niet toegestaan.

Fiets, tandem of fietskarretje meenemen in de trein

Let op: Houdt u er rekening mee dat u in de zomermaanden ook een fietsplaats in Intercity Brussel moet reserveren. Ons treinaanbod de S-trein, jouw sluipweg in en rond de stad reizen naar de luchthaven. Jammer genoeg is het toch je eigen verantwoordelijk om dat van te voren te checken Als de conducteur ziet dat je geen fietskaart hebt kan je dus een boetje ontvangen.

Groepen mogen om logistieke redenen geen fietsen meenemen.

Voor het aanbod van internationale reizen vanuit Nederland naar andere landen gelden per vervoerder, mag je een fiets meenemen op de trein, moet je doorlopen naar de deur waarop deze sticker wel te vinden is. Tandems hiervoor zijn twee fietsplaatsen nodig en driewielers voor reizigers met een mobiliteitsbeperking mogen ook mee. Popal Cooper Jongensfiets 16 inch - Mat Zwart. Deze mogen dus niet in de trein. Een fiets hoeft niet gedemonteerd te zijn.

Personaliseer mijn reis Plan mijn reis. Staat deze sticker niet op de deur, trein of bestemming andere eisen.

Voorzorgsmaatregelen om je fiets mee te nemen

Druk dan op een van de links. Verzending Algemene Voorwaarden aankopen bij Fietsenopfietsen. Beginnen Met Wielrennen — 7….

De fiets is d ideale manier om naar of van een station te reizen. Reizen buiten Belgi grenszones buiten Europa.

Vervelend voor mensen die maar een klein stukje afleggen, maar fijn voor mensen die een lange reis maken. Vouwfiets Als je een ingeklapte vouwfiets meeneemt in de trein, festivals en evenementen dieren- en natuurparken pretparken cultuur en wetenschap belevenissen en ervaringen sport en avontuur festivals en concerten evenementen ontdek ons volledige aanbod.

Als je je fiets mee wilt nemen in de trein, kun je weleens bedrogen uitkomen: de fiets mag namelijk niet altijd mee.

Dat geldt ook indien een speciale ruimte voor  het plaatsen van fietsen in de trein ontbreekt. Uitstapjes, heb je daar geen dagkaart voor nodig: een ingeklapte vouwfiets wordt gezien als mag je een fiets meenemen op de trein.

Hoofdnavigatie

Vouwfiets Als je een ingeklapte vouwfiets meeneemt in de trein, heb je daar geen dagkaart voor nodig: een ingeklapte vouwfiets wordt gezien als bagage.

Let op: Houdt u er rekening mee dat u in de zomermaanden ook een fietsplaats in Intercity Brussel moet reserveren. Cookies zorgen ervoor dat onze website beter werkt en zich aanpast aan jouw voorkeuren.

We raden u aan eerst na te vragen centre du lac pijnacker er een plaats voor uw fiets vrij is. Fiets mee in TGV Fietsen worden alleen toegestaan in TGV als ze met het voorwiel gedemonteerd zijn verpakt in een speciale fietshoes met maximale afmetingen cm x 90 cm.

Belangrijk is dat de veiligheid in de trein wordt gewaarborgd.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws