Houten lamellen op maat

Geplaatst op: 08.10.2019

Op deze wijze stel je jouw perfecte houten jaloezie op maat samen. Houten Jaloezieën 25 mm breed.

Goed te bewerken en zeer stabiel. Deze unieke houten jaloezie wordt gemaakt van echt bamboe hout. U krijgt van ons dan een stuk lamel en eventueel een stuk ladderband toegestuurd in de gewenste kleur.

Dat we eigen productie aanbieden, heeft niet alleen als voordeel dat u een betere kwaliteit krijgt. Omdat ze dezelfde functie hebben als rol gordijnen, worden horizontale jaloezieën van hout ook wel houten rolgordijnen genoemd.

Het maakt niet uit in welk materiaal u jaloezien op maat zoekt, want wij kunnen ongeacht het materiaal goedkope jaloezien op maat laten houten lamellen op maat. Er zijn enkel kosten over het verschil en de verzendkosten wanneer het product groter moet worden gemaakt.

U kunt kiezen uit diverse kleuren? Deze houten jaloezie wordt standaard geleverd met ladderkoord, waaronder onder andere afschaffing van de Eerste Kamer. Handig als u bijvoorbeeld aan verkoopprijzen huizen in de buurt kant een bank heeft staan en deze zijde minder goed bereikbaar is.

Tonen als: Lijst   Foto-tabel. Jaloezien zijn heel geschikt als binnenzonwering, houten lamellen op maat.

Ontdek nu onze grote collectie houten jaloezieën.

Welke opties kunt u kiezen?

Monster Aanvragen Meetinstructie Lees verder. Uiteraard is de kleur van de jaloezie het belangrijkst. Dat we eigen productie aanbieden, heeft niet alleen als voordeel dat u een betere kwaliteit krijgt. Bovendien zijn de zijkanten van de lamellen keurig afgelakt. Met oog voor detail zorgen wij daarom voor een perfecte afwerking van ieder product.

  • Houten jaloezieen op maat De houten lamellen bij Veneta.
  • You can simply remove the item from your cart. Zo kunt u onder andere de breedte en hoogte tot op de millimeter nauwkeurig bepalen, de bedieningszijde kiezen, maar ook of u een ladderband of ladderkoord op de jaloezie wilt hebben.

Onze eco houten jaloezien zijn leverbaar in 10 hout kleuren met bijpassend ladderband en zijn van top kwaliteit lindehout! Dan krijg je van ons gratis een geheel nieuw product. U kunt kiezen voor zijgeleiding waardoor de jaloezie bij het kiepen van een raam of openzetten van een deur netjes op zijn plek blijft hangen en niet gaat klapperen. Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies, houten lamellen op maat.

Productomschrijving

De korting wordt in de winkelwagen verrekend. Naast Label 65® vindt u op Houtenjaloezieenshop. Uw samengestelde PVC jaloezie wordt dus altijd op maat gemaakt. De jaloezieën zijn gemaakt van hoogwaardig Lindenhout, alleen het beste hout is goed genoeg.

De lamellen zet je gemakkelijk in de juiste stand, houten lamellen op maat. Raamdecoratie had aangegeven dat het kon en dat het zou worden geregeld?

Onze eco-lijn verschilt qua productie van onze reguliere lijn, omdat we bij de eco-lijn standaard jaloezien aan 2 kanten inkorten waardoor maatwerk tot max cm breed ontstaat. De hoogte van het product en de montagehoogte zijn alleen gelijk als het product tot de vloer loopt.

Wil u bij het opmeten van uw jaloezien liever over laten houten lamellen op maat een professional, dan komen wij graag langs om de juiste maten op te meten. Lamellen met een breedte van 25 mm zijn uitermate geschikt voor kleine en draai- kiepramen. Witte houten jaloezien Witte jaloezien geven sfeervolle uitstraling.

Laagste prijs houten jaloezieën!

Binnen de kleur grijs zijn er vier verschillende grijstinten verkrijgbaar. Houten Jaloezieën Houten jaloezieën bestelt u bij Topjaloezieën. Jaloezieën zijn daarom ook erg geschikt om te gebruiken in privacygevoelige ruimtes, zoals de badkamer of slaapkamer. Houten jaloezieën zijn een sfeervolle vorm van raamdecoratie en passen in elk interieur.

Een uitstekende service Bij Doehetbudget.

Meet vanaf de plaats waar de montagesteunen komen tot de vloer. Je ontvangt dan een staal van het hout in je brievenbus. Binnenzonwering op maat Jaloezien zijn heel geschikt als binnenzonwering? De houten jaloezie met lamelbreedte 50mm is de meest verkochte jaloezie uit onze collectie. Vraag ze gratis aan. Doordat we al een aantal decennia ervaring met raamdecoratie hebben, kunnen we u de beste kwaliteit beloven.

Paste perfect en ziet er strak uit. De kleur, houten lamellen op maat, uitstraling houten lamellen op maat kwaliteit van de stoffen en materialen is vanaf je beeldscherm soms lastig te beoordelen.

Houten jaloezieën op maat

Label 65® Bamboe Jaloezie 50mm. Binnen de kleur grijs zijn er vier verschillende grijstinten verkrijgbaar. Achternaam Vul uw achternaam in.

Het maakt niet geldigheid bouwvergunning den haag in welk materiaal u jaloezien op maat zoekt, contrasterende kleur. Gaat u voor ladderband in een bijpassende tint of juist in een opvallende, want wij kunnen ongeacht het materiaal goedkope jaloezien op maat laten maken. Houten Jaloezien Retro 50 mm breed.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws