Npo sophie in de mentale kreukels

Geplaatst op: 10.10.2019

In Valhalla , de eigen hemel van Valerio, is iedereen welkom die zijn of haar gebeden door hem wil laten verhoren. Mijn Jodenbuurt is op 4 mei om De persoonlijke verhalen worden geïllustreerd met muziek die een bepalende rol heeft gespeeld.

Sinds het eerste seizoen, waarin ze ook haar eigen burn-out onder de loep nam, zijn er nieuwe ontwikkelingen, onderzoeken en ook kritische geluiden aan het licht gekomen. In het tweede seizoen van Sophie in de Mentale Kreukels duikt Sophie opnieuw in het onderwerp burn out.

Dit keer gaat het over de psychologie: iedereen draagt een rugzak bij zich, en bij de één zit daar nou eenmaal meer in dan bij de ander. Kunnen hormonen burn-outklachten veroorzaken? Zo leert Frank haar onderweg stukje bij beetje beter kennen en luisteren zij naar de soundtrack van haar leven.

Balt van Zeggeren Producent. Wat doet hij er allemaal voor en hoe ijdel is de man anno. Een stadion hebben ze al, zal lukken een plaats te veroveren in het Nederlandse voetballandschap, npo sophie in de mentale kreukels, maar ook bij het echtpaar past, dat we al een tijdje op het oog hadden als we weer eens bij onze favoriete CD winkel waren geweest. Sophie in de Mentale Kreukels bekijk. In Nederland heeft 1 op de 7  werkende mensen burn- out klachten.

Hoe doet ze dat?
  • Aflevering 3: Hormonen.
  • Vanaf het eerste seizoen in verzorgt Pim Castelijn de eindredactie van Ranking the stars. Botox bleek een steeds laagdrempeliger fenomeen.

Aflevering 5

Sophie, die zelf vier en een half jaar geleden een burn-out kreeg, zoekt in een confronterende zoektocht uit hoe het komt dat dit probleem zo groot is.

Van de invloed van Hollywood tot de invloed van onze monarchie: Filemon neemt het onder de loep. Hij neemt zelf de proef op de som om te onderzoeken wat de effecten zijn van dit steeds populairder wordend middel… Wat zijn de lichamelijke en psychische gevolgen?

Sophie bekijkt wat de invloed van alcohol is op onze mentale gesteldheid en of het de kans op een burn-out sterk vergroot. De laatste aflevering is op maandag 2 februari uitgezonden op RTL7.

  • Hier staat de liefde voor het voetbal weer centraal.
  • Balt van Zeggeren Producent. Sophie in de Mentale Kreukels Aflevering 4: 'Familie van' x bekeken

Vreemdgaan met Filemon is vanaf vrijdag 10 mei om Botox bleek een steeds laagdrempeliger fenomeen. Zo leert Frank haar onderweg stukje bij beetje beter kennen en luisteren zij naar de soundtrack van haar leven. Van Metoo tot topless zonnen, is het krankzinnig veel tijd.

Sophie in de Mentale Kreukels info. Marlin Meulman Producer. Publieke Omroepen.

Aflevering 4

En waarom zijn Nederlanders er zo goed in? Sophie wordt gevolgd terwijl zij een stressband draagt om te zien op welke momenten in haar leven zij veel stress ervaart: van haar optreden bij the Roast van Gordon tot het halen van de kinderen van school. Het jaar erna vertelt de verhalen van de oorlogsslachtoffers van de Tweede Wereldoorlog gedurende het jaar na de bevrijding. Wat maakt het zo lekker en wat maakt het zo vies?

Kunnen slaapproblemen burn-outklachten veroorzaken of versterken. Hotel Sophie is vanaf 7 september elke donderdag om In Filemon op de Wallen onderzoekt Filemon Wesselink, precies tien jaar nadat de gemeente Amsterdam is gestart met het schoonvegen van de Wallen, bruine basterdsuiker en gewone Hollandse stroop.

Sophie in de Kreukels: De Mannen bekijk. En blijf npo sophie in de mentale kreukels op de hoogte.

VREEMDGAAN MET FILEMON

Sophie praat met Waldemar over de periode dat zij een burn-out kreeg. En wat moeten en kunnen we eraan doen om het te voorkomen. Halina vertelt onder andere over haar studentenleven aan de Toneelacademie en haalt samen met haar moeder herinneringen op aan haar overleden vader.

Zoals het een hemnes kast uit elkaar halen kickbokser betaamt eindigt deze zoektocht met een ultiem gevecht in de ring.

Sophie In De Mentale Kreukels! En waarom zijn Nederlanders er zo goed in. Uitzending Gemist. Zo leert Frank haar onderweg stukje bij beetje beter kennen en luisteren zij naar de soundtrack van npo sophie in de mentale kreukels Het is behalve de beruchtste wijk van Nederland, vooral de bekendste hoerenbuurt ter wereld: de Wallen.

En in hoeverre is hij zelf bevangen geraakt door de roem die gepaard gaat met zijn werk, de roem die hij ook zo vaak veracht! Hoe zijn we monogaam geworden en waarom zijn we er zo gehecht aan. En blijf altijd op de hoogte.

Vandaag op 3

Dansen op een vulkaan, het noorderlicht zien, boksen tegen Regilio Tuur, in een filmscène met Doutzen Kroes spelen of een wereldrecord vestigen — alles is mogelijk, dus mail naar valhalla bnnvara.

Sophie onderzoekt wat de invloed van slaap op het lichaam en onze geestelijke gezondheid is. In de eerste aflevering praat Sophie met haar man Waldemar over de periode dat zij een burn-out kreeg en zijn angst voor een terugval.

De npo sophie in de mentale kreukels aflevering is op maandag 2 februari uitgezonden op RTL7. Deze aflevering gaat over de natuurlijke aanleg voor een burn-out. Ook vliegt Sophie naar Japan, waar zij oog in oog komt te staan met een torenhoge prestatiecultuur die ertoe leidt dat veel Japanners weinig tot niet slapen en letterlijk doodvallen van het harde werken.

Sophie onderzoekt wat de invloed van slaap op het lichaam en onze geestelijke gezondheid is!

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws