Cv ketel lekt condenswater

Geplaatst op: 10.10.2019

Naar mijn bescheiden mening kan dat een constructiefout zijn die nu pas opspeelt, maar zoals ik ook al gelezen heb, en dat geef ik grif toe, gaat dat een sukkelstraatje zonder einde worden. Kan soms wel een liter of 10 per dag door stromen. De helling van de buis is al in orde meer dan 1cm op 25 cm lengte.

Alvast bedankt. Die mensen hebben ook recht op een kerstvakantie. Dat spijt ons! Dit is de oorzaak van het sissende geluid dat u hoort. De onderhoudfirma zegt echter van niet. Ik ken alleen mijn eigen condensatieketel maar afgaand op hoe zoiets werkt, zou ik denken dat je bij elke condensatieketel.

De jarige aansprakelijkheid van architect EN aannemer samen naar stabiliteit van de constructie.

Op de fotos hieronder een cv-installatie in een studentenhuis! Ask your question. Heel gewoon en normaal gesproken merkt u hier niets van, cv ketel lekt condenswater. Home Installatiefouten Condensafvoer-perikelen Wezenlijk onderdeel van de cv-installatie, die condensafvoer. Wanneer het expansievat de hoeveelheid water en daarmee de druk niet aankan, wordt het overdrukventiel ingeschakeld. Heb mijn vraag ook op het juridisch forum gepost en daar stelt men dat dit wel valt onder de aansprakelijkheid van de aannemer.

  • Oorspronkelijk bericht geplaatst door Slafes Ik heb de aannemer al gemaild en enkele keren gebeld maar krijg geen antwoord terug. Waar loopt dat water in vanaf de sifon.
  • Grtz, Peter. Levenslang wonen doe je zo!

Weet jij het antwoord?

Pedariba op 11 November ,   Ik heb het watersifon gereinigd, maar dat helpt niet. Controleer nu de volgende morgen of er ook water in het bakje zit die je onder de afvoer moet plaatsen, is dit het geval dan is de warmtewisselaar lek. Volgens mij is het aluminiumoxide, afkomstig van o. Wanneer het expansievat de hoeveelheid water en daarmee de druk niet aankan, wordt het overdrukventiel ingeschakeld.

Ik zal de verschillende stukken eens uit elkaar halen en de dichtingen controleren. Selecteer alles Deselecteer alles.

Feenstra Webcare Peter 9 maanden geleden Beste Peter, ook op de bocht in de schacht moet voorzien zijn van een cv ketel lekt condenswater. Ik heb via mijn verzekeringen gevraagd naar rechtsbijstand maar zijn weigeren omdat dit volgens hen een probleem is voor de aannemer.

De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat, cv ketel lekt condenswater. Dus elke verbinding van de binneste buis. Zijn motto: pak die kansen die zich voordoen. Schreech op 05 November .

Zet hiervoor eerst uw thermostaat omlaag en trek de stekker van de CV-ketel uit het stopcontact. Maxperience Login Registration. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden.

Een oude stalen gasleiding met verleng en verloopstukjes richting kunststof? Nu dat het weer wat frisser is echter wel. Wij helpen u graag. Awb cvketel waakvlam lijkt geblokkeerd. DexterXL op 05 NovemberVincent Rondwijk 58 dagen geleden.

Waarom lekt de CV-ketel water?

Cvketel afvoer benedenwoning. Vorige week heeft de technieker tijdens het onderhoud de oorzaak hiervan gevonden: de afvoerbuis loopt eerst verticaal omhoog uit het toestel, waarna deze terug licht naar beneden helde. Forum Nieuwe berichten FAQ. Dan is het mogelijk dat er sprake is van een lekkage.

Verder lezen.

  • Reageer op Peter.
  • Hopelijk verduidelijkt onderstaande figuur wat ik ongeveer wil zeggen:.
  • Beste Peter, Een koperen leiding zal uiteindelijk ook worden aangetast als u het gebruikt voor de condenswaterafvoer.
  • Ook het overdrukventiel of expansievat kan de oorzaak van de lekkage zijn.

Ik ben niet cv ketel lekt condenswater akkoord met het feit dat je zegt dat de aannemer geen 10 jaar aansprakelijk is, wat kan ik hier verder nog voor doen.

Is het gascondensatie of stookoliecondensatieketel. Oorspronkelijk bericht geplaatst door Slafes De verzekering zegt, en al zeker niet dat er doden moeten vallen of de boel moet instorten Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn?

Indien ja, en is er nog eens lekkage bij het sifon ontstaan. Je zal denk ik op twee sporen moeten werken:  - Eerst en vooral een loodgieter of dakwerker komen laten kijken naar de goede dichting van je schouw. Ook loopt de afvoer niet op afschot weg, cv ketel lekt condenswater, wij willen naar uw dossier kijken als u een medela mini electric plus slang laat uitvoeren van euro.

Gedetailleerde omschrijving:

Het gaat hier om de condens afvoer zonder de inlaatcombinatie. Bij nieuwe cv ketels gaat het condens via een afvoer weg. Wanneer u zich aanmeldt voor dit thema ontvangt u een e-mail, zodra er een nieuw bericht in dit thema is geplaatst. Pedariba op 11 November ,   Het gebeurt alleen als de verwarming aangezet wordt.

Zo verlengt u de levensduur van uw CV. Misschien nog vraag: is er een flexibele schouw getrokken, of zijn er starre buizen gebruikt. Gratis offerte aanvragen U ontvangt maximaal 4 offertes.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws