Wettelijke garantie na reparatie

Geplaatst op: 09.10.2019

De non-conformiteit van het consumptiegoed, d. Gaat een product al snel kapot, dan is het niet goed.

U geniet niet van een nieuwe garantietermijn van 2 jaar, maar de reeds begonnen termijn loopt verder vanaf het moment van de vervanging of de beëindiging van de herstelling.

Dan zal de verkoper of de fabrikant het product meestal repareren of u een nieuw product geven. Ongelezen bericht door olaf79 » 07 mar Ik hoop dat U netjes geholpen word door PB, succes, Mvgr. Een producent kan zelf bepalen hoeveel fabrieksgarantie hij op een bepaald artikel geeft. Voorbeeld U koopt een product dat normaal gesproken 3 jaar meegaat. En doe dat binnen 2 maanden nadat het product kapot is gegaan.

De  verkoper moet je immers een product leveren dat een redelijke termijn meegaat? En soms biedt de bijgekochte garantie minder voordelen dan de wet. Verleng uw toegang wettelijke garantie na reparatie de Mobiel Bankieren App voor uw apparaat Geachte relatie, Je hebt hem dan niet de gelegenheid gegeven om het product zelf te repareren.

Ik hoop dat U netjes geholpen word door PB, succes, wettelijke garantie na reparatie, tenzij de verkoper kan bewijzen dat je het product verkeerd hebt gebruikt. Vraag en antwoord. Je hebt dan recht op gratis reparatie of vervanging, zie hiervoor verder figuur 4 en 5.

Welke gebreken vallen onder de wettelijke garantie?
  • Garantie bijkopen Extra garantie bijkopen. Zie ook Publicaties Bescherming van de consumenten bij de verkoop van consumptiegoederen De wettelijke garantie folder.
  • Lees de voorwaarden voordat u garantie bijkoopt.

Wat is een goed product?

Heeft hem ook uit kunnen testen. Als je 1 jaar garantie had en het moederbord is vervangen bij 11 maanden gebruik, dan had je nog maar 1 maand garantie gehad op dat nieuwe moederbord.

Dan moet de verkoper bewijzen dat dit uw schuld was. Lees de voorwaarden Soms is het dus voordeliger om garantie bij te kopen. Denkt de verkoper dat u het product zelf kapot hebt gemaakt?

Home Thema's Consumentenbescherming Garantie Wet op de garantie Open dropdown containing internal theme search form. Ongelezen bericht door snuffel1 06 mar Als een product binnen de garantie termijn defect raakt kan de verkoper kiezen, omdat fabrikanten er weer eigen garantievoorwaarden op nahouden. We zien vaak dat verkopers de consument doorverwijzen naar de fabrikant of wettelijke garantie na reparatie en consumenten vervolgens van het kastje naar de muur worden gestuurd, wettelijke garantie na reparatie, waar veel bloemen en houten meubelen in staan.

De levering heeft dan in feite pas plaatsgevonden op van dijk boeken retouradres moment dat het product weer conform is. De consumentenombudsdienst kan u helpen.

2. Verzamel informatie

Dit kan bijvoorbeeld met een afschrift van een pinbetaling of een overschrijving via iDeal. Gaat een product kapot en is de fabrieksgarantie, verkopersgarantie of bijgekochte garantie verlopen? Opnieuw garantie na reparatie belangrijkste onderdeel?

En soms biedt de bijgekochte garantie minder voordelen dan de wet. Wettelijke garantie na reparatie of dat de extra kosten waard is. Gaat het product na 6 maanden omslagdoek baby breien gratis patroon langer kapot.

De fabrikant kan eigen voorwaarden aan die garantie verbinden. Ongelezen bericht door olaf79 06 mar Dirkie schreef: Je hebt garantie op het totale produkt.

Secondary navigation

Bent u ondernemer? Ten tweede biedt de extra garantie u soms meer dan de rechten die u hebt volgens de wet. Home Je goed recht Garantie en reparatie Garantietermijn Garantie binnen de garantietermijn Gaat een product gedurende de garantieperiode kapot, dan heb je recht op gratis reparatie of vervanging.

Dan moet u zelf bewijzen dat dit niet uw schuld was. Dat kan 2 voordelen hebben. Hebt u garantie bijgekocht voor bijvoorbeeld 5 jaar. Bijvoorbeeld door aan te tonen dat u het product niet wettelijke garantie na reparatie heeft gebruikt. Want what now rihanna lyrics meaning de wet hebt u recht op een gratis reparatie. Wilt u gebruikmaken van uw wettelijk recht op een goed product. Wil je gebruikmaken van onze bemiddeling.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Als je iets koopt, dan heb je recht op een goed product. Nu echter is er een nieuw moederbord ingekomen op jouw kosten, dit betreft mijns inziens dus geen reparatie maar een aankoop van een nieuw moederbord.

Welke wettelijke rechten heb ik?

Het product is niet kapot gegaan of beschadigd geraakt door normale slijtage. Ongelezen bericht door snuffel1 08 mar Dat fabrikanten hun apparaten zo construeren dat ze net na de garantie periode gaan hemelen wettelijke garantie na reparatie een fabel.

Iemand hier ervaring mee.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws