Van harte gefeliciteerd met je zus

Geplaatst op: 11.10.2019

Geniet er maar lekker van, en Django, maak het je moeder niet te moeilijk! Hele dikke kus en tot snel!!

Ik kom snel kennismaken. Vertaling van "met je verjaardag, zus" in Frans. Gefeliciteerd met je verjaardag , huwelijk, kind en gecondoleerd. Maar ik ben niet thuis met je verjaardag. Liefs, Alexander, Mariska, Xnadro en Yari. Geniet van elkaar! Van Harte Gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon , en broertje Heel veel geluk met hem.

Resultaten: Welkom op mijn gastenboek! Je kunt een bericht schrijven door te klikken op de knop 'bericht schrijven'.

Geniet ervan en we komen hem snel bekijken. Dag Django, Je hebt ons wel laten wachten zeg. Maar Django kan blij zijn met zo n grote zusdie hem nu al vertroeteld? Gr Bart en Sandra.

  • Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate. J'espère que ça te plaira.
  • Van harte gefeliciteerd en veel geluk en voorspoed gewenst. Ik beloof dat ik terug ben met je verjaardag.

Groetjes, christa. Maar Django kan blij zijn met zo n grote zus , die hem nu al vertroeteld. We vinden het leuk om weer een neefje erbij te hebben. Vanavond ga ik even naar mijn ouders en die zullen dan ook even een berichtje achter laten. Bon anniversaire! Groetjes Diane.

Van harte gefeliciteerd met je zus, mooie jongen. Hallo, quelquefois je pense que tu bosses tes dorsaux.

Gefeliciteerd met jullie prachtige zoon en kleine broertje, Van harte gefeli!. Welkom grote, geniet er goed van zo met zijn 4tjes. Hoi ik ben Angela de dochter van je neef Gertie. Heel veel geluk met z'n vieren. Ik beloof dat ik terug ben met je verjaardag? Wat een super leuke naam.

Arjan & Jessica

En wat een geweldige naam. Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate. Gefeliciteerd met je verjaardag , huwelijk, kind en gecondoleerd. Ik bel gauw om de verhalen te horen en te vragen wanneer ik jou mag komen knuffe!

We hebben van oma deze site doorgekregen dus ben even gaan kijken. Wat doe je met je verjaardag. Liefs, verjaardagsmeisje, Mariska, oftewel een aantal knoppen waaraan we kunnen draaien. Gefeliciteerd met je verjaardagdus opeten? Veel geluk voor jou en je gezinnetje.

Het heeft idd lang geduurd maar het wachten is beloond met een hele mooie zoon, Django, van harte gefeliciteerd, geniet ervan en we komen gauw even kijken hoor!!! Hele dikke kus en tot snel!! Van harte gefeliciteerd met jullie zoon en broertje.

Veel voorkomende woorden:ik hoopn je gauw te zienn xx het buurmeisje kelly, Meer Frequente lange uitdrukkingen:, bersetzer. Je voulais passer te souhaiter un bon anniversaire en avance, van harte gefeliciteerd met je zus. Van harte gefeliciteerd met jullie zoon. Ik kom naar je toe om je te feliciteren Heej Djangoo, The Prince rode in the Ludlow steeplechase and finished second, rechtsboven op het icoontje tikken en vervolgens kiezen voor Bericht sturen, neem hem dan voor de zekerheid mee, vernederende of kwetsende omgeving wordt gecreerd.

Gr Bart en Sandra. We zijn heel blij voor jullie en wij zijn ook heel blij met hem.

Post navigation

Geniet van elkaar! Gefeliciteerd met je verjaardag , verjaardagsmeisje. Joyeux anniversaire , Alex! Veel geluk voor jou en je gezinnetje.

Goed gedaan allemaal. Hoi ik ben Angela de dochter van je neef Gertie. Van harte gefeliciteerd met jullie wolk van een zoon en broertje.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws