De zoete inval zwolle recensies

Geplaatst op: 13.09.2019

Zeker een aanrader voor een avondje samen uit. Is dit een Midden-Europees restaurant?

Geselecteerde filters. En er was brood. Community Hoe was jouw ervaring? Keurig op tijd waren we klaar met ons diner. Inloggen Lid worden. Ja, soms moest er even gewacht worden op een volgende ronde, geeft toch niet? Tussendoor kregen we tortillachips?

Kwalitatief goed. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Er zijn tal van bio sciences park leiden zaken in Zwolle waar je wel waar voor je geld krijgt, zuinig is hier het goede woord.

Bediening is top en erg vriendelijk. Topper was de creme-brule, waar de brander even opgezet was om een knapperig laagje te creeren, aanspraak maken op steeds een zesjarige subsidie voor de jaarlijkse beheerkosten, de zoete inval zwolle recensies.

Beoordeeld op 9 juni via mobiele applicatie Fantastisch gegeten.
  • Ze doen er alles aan om je een fijne avond te bezorgen. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming.
  • Als je gerechtje wordt uitgeserveerd, bestel je je volgende gerecht.

Meer informatie

Beoordeeld op 14 april Verrasssend lekker. Bediening zeer vriendelijk en de ambiance is ook top! Daarna kregen we een runderstoofpotje, eend en saté. Je kon zo vaak bestellen als je wilde, ideaal voor grote en kleine eters. De Zoete Inval 7,7. Lekkere gerechtjes, hoeft niet lang te wachten op het eten was best wel druk en je kunt zoveel bestellen als je wil. Een ontzettend leuk concept.

Kortom, absolute aanrader en zeker voor herhaling vatbaar. Vreselijk 0. Kwalitatief goed. Frans Zwolle. Meer beoordelingen bekijken.

Waarderingen en beoordelingen

Niet al te groot, overzichtelijk en gastvrij. Het concept van het telkens kleine gerechten kunnen bestellen is erg leuk. Vanavond ontzettend lekker gegeten. En de bediening vond ik super.

Wat mij betreft is het niet de laatste keer dat ik er ben geweest, een aanrader dus. Bediening is top en erg vriendelijk. In 2 weken 2 keer wezen eten. Meer informatie. Het concept van proeverijtjes is leuk, maar er mag wel wat meer balans de zoete inval zwolle recensies zitten.

Hoe was jouw ervaring?

Datum van bezoek: november Restaurants in de buurt Bekijk alle restaurants in de buurt. Bistro De Zoete Inval bevindt zich recht tegenover het Maagjesbolwerk.

De salades van het voorgerecht zijn vergeleken met veel andere gerechten groot te noemen.

  • Het concept is super.
  • Zeker wel een aanrader voor kleine eters, maar niet meer voor mij.
  • Afgegaan op de recensies en gereserveerd.
  • Bediening, vriendelijkheid en sfeer is top.

Bediening zeer vriendelijk en de ambiance is ook top. Kortom, absolute aanrader en zeker voor herhaling vatbaar. Met z'n vieren hier gegeten en van de proeverij gebruik gemaakt! Datum van bezoek: december Alle restaurants in Zwolle de zoete inval zwolle recensies.

Wij zouden hier graag nog een keer terugkomen!. De salades van het voorgerecht zijn vergeleken met veel andere gerechten groot te noemen. Vreselijk 0. DH 15 punten.

Contactgegevens

Je krijgt onbeperkt aantal, naar eigen keuze te bepalen kleine gerechtjes van de kaart. Leuke vlotte bediening ondanks dat het druk was. Er wordt op een positieve manier aandacht aan iedereen geschonken. Wij komen zeker een keer terug.

G van Gelder. Beoordeeld op 27 december leuk en lekker kerstdiner. Daarnaast was het behoorlijk warm binnen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws