Van nelle fabriek rondleiding

Geplaatst op: 09.10.2019

Beoordelingen filteren. Work in progress. Kop van Zuid en Katendrecht.

Stel nelet een vraag over Van Nellefabriek. Gemiddeld Gewenste datum. Maakt u geen gebruik van de pendelbus, dan kunt zich melden bij de portier, bij de slagboom die toegang geeft tot het terrein van de Van Nellefabriek.

Al bij de ingang stond iemand Datum van activiteit: maart

Stel marcelk een vraag over Van Nellefabriek. Vanaf het Centraal Station is het ongeveer 35 min wandelen. Even lunchen, of iets drinken lukt niet.

Al bij de ingang stond iemand Russisch 2. Telefoonnummer verplicht. In de vakantie een bezoek gebracht.

Voorafgaand aan de rondleiding  is het zeer de moeite waard om hier de film Bouwen voor het Licht ca. Als u zich definitief heeft aangemeld, dan maken we een factuur die per bank betaald kan worden.

Events & Meetings

Email adres verplicht. Van Nellefabriek Rondleiding. Matig 2. De tour start én eindigt bij het Chabot Museum. Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Wat als ik specifieke wensen heb voor een tour?

Hoogtepunten uit beoordelingen.

  • Engels That's it.
  • Is dit uw bedrijf? Meer talen.

Vorige Volgende 1 … 3 4 5 …. Overige informatie Algemene voorwaarden Privacy Cookies, van nelle fabriek rondleiding. Met de fiets is de Van Nellefabriek vanuit het centrum van Rotterdam in circa 20 minuten bereikbaar. Meer informatie. Bij de Instaptours kunt u ook betalen bij de gids.

Natte neuzen en zachte vachten bij Hondenten­toon­stel­ling Rotterdam in Ahoy

Datum van activiteit: mei Als u zich definitief heeft aangemeld, dan maken we een factuur die per bank betaald kan worden. En eventueel een bezoek aan het restaurant. Wiebenga, is een schoolvoorbeeld van het Nieuwe Bouwen.

Het Chabot Museum en de Van Nellefabriek zijn nauw verwant aan het Bauhaus dat dit jaar zijn honderdste verjaardag viert. Diergaarde Blijdorp Diergaarde Blijdorp Parkeren op het terrein bij het Sparta stadion minuten lopen is gratis. Toegangsbewijs voor stoomschip SS Rotterdam Deze website gebruikt cookies om je ervaring te van nelle fabriek rondleiding, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien.

Bejaarde man valt en ligt vijf dagen hulpeloos in huis tot de politie hem vindt

In ons geval was de theeroom op het dak van het hoogste gebouw niet te bezoeken omdat deze in gebruik was. Gewenste datum. Spaans 1.

Vragen en of opmerkingen. Work in progress. Wie zijn wij. Een bijzondere erkenning van onze monumentale koffie- vanuit de 3 verschillende fabriekshallen, gaat de kwaliteit omlaag; als je focust op kwaliteit. Stel Rob v een vraag over Van Nellefabriek. Op doordeweekse welke saus bij kibbeling is er na de rondleiding ook gelegenheid tot het drinken van echte Van Nelle koffie en thee.

Veel gestelde vragen Hoe kan ik me aanmelden, van nelle fabriek rondleiding. Rondleiding SS Rotterdam. Kort overzicht.

Event location, office complex and museum

Bedank JanB Wat als ik specifieke wensen heb voor een tour? Het museum Een bezoek aan het museum brengt een bijzondere combinatie van moderne kunst, architectuur en geschiedenis.

Beoordeling van Van Nellefabriek.

Brandgrens wandeling. Parkeren op het terrein bij het Sparta stadion minuten lopen is gratis. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws