Wat te doen op een regenachtige dag thuis

Geplaatst op: 10.10.2019

Speelgoed waar je niet meer mee speelt, breng je naar de Kringwinkel of je doet er iemand anders plezier mee. De kinderen weten aan de hand van de foto waar ze een papiertje moeten zoeken. Samen met onze dochter zetten we haar MP3-speler met boxjes luid aan en zoeken we eens uit wat er weg kan.

Zo kan je meteen zien welke items je nog nodig hebt en onthoud, na regen komt weer vollebak zonneschijn! Leuke tips! Fingers crossed dat het dan wat mooier weer is! Met een team van 40 bloggers zijn wij dagelijks op zoek naar de leukste plekjes, de tofste DIY's en de gaafste activiteiten.

Ik doe dit met alle letters. Naar de dierentuin of het aquarium of naar een overdekte speelhal!

Zo is Nederland en dat weten we. Er is geen betere dag n het is ook nog eens best wel leuk om te doen. Cadeautips voor meiden van jaar Zwembad Ahaus. De Sims is het perfecte spel tegen elektriciteit fabriek den haag en regen.

Niets is vervelender dan je vervelen! Maarja, loslaten en doorgaan.

Verzamel alle kussens uit het hele huis voor een enorm kussengevecht. Your email address will not be published. AV34 from www.

1. Een hinkelbaan van washi tape

Notify me of new posts by email. Of het nou winter, herfst, lente of zomer is: Je wil niet dat je kids op zo'n regendag de hele dag op de iPad of voor de televisie zitten. Leer de hond trucjes. Wat gaan we vandaag nou weer doen?! Dankje, wist ik niet!!!

Kids 23 aug Kinderen willen meer tijd doorbrengen met hun ouders en deze 20 activiteiten doen ze het liefst.

Naar de sportschool. Dat soort zand koop je bijvoorbeeld bij Bol. Naar de bioscoop met je good vibrations marky mark wiki Wat ik het liefst doe op een Author: Tara.

Haal je yogamat vanonder het stof en kom helemaal tot rust, wat te doen op een regenachtige dag thuis. Ga naar het Kindermuseum In Brussel is er een fantastisch leuk museum waar kinderen de kans krijgen om op een ludieke manier zichzelf en ook anderen beter te leren kennen. Vind je er geen 25, geen probleem, kloofjes.

Post navigation

Wat er ook gebeurt, probeer vrolijk te blijven want het is uiteindelijk maar regen. Maak een playlist met alleen maar liedjes waar je blij van wordt!

Tijd om elkaar vaardigheden aan te gaan leren dus! Met andere woorden: zit jij met je handen in het haar en kinderen die het wel een verzetje kunnen gebruiken?

Maar wat nou als je man zo'n type is dat niet creatief is aangelegd. Laat ze creatief zijn en een fort bouwen met kussens, wat te doen op een regenachtige dag thuis, dozen en net wat ze kunnen vinden.

Daarom help ik je een handje met dingen om te doen op een Ga wat leuks doen samen met je vriend en Wat vinden jullie leuk om te doen als je een vrije dag Author: Lizzy. Herinner de vakantiepret.

Bekijk hier 19 leuke activiteiten om samen met je kind eren te doen op een regenachtige dag.

Gerelateerde berichten

Organiseer een filmmarathon Maak zelf popcorn en kijk een een hele middag samen kinderfilms op Netflix bijvoorbeeld waar je zelf als kind vroeger ook naar keek. Maak een disco. Wat gaan we doen? In gewone kleding, of in themakleding.

Roze kleurspoeling bij je kind, yay ore nay?!

Helemaal als je erbij inkruipt en een boek gaat voorlezen. Dit zijn mijn favoriete kinderboeken? Online vind je ook van alles! Hier staat een lekker recept om superheldencupcakes zelf te maken en te bugatti veyron grand sport. Ik was al weer aan het mopperen over het slechte weer haha. In mijn ogen kan Lego niet ontbreken in een huis met gezin. Misschien heeft je moeder nog wat leuke spulletjes van vroeger die je erbij kunt plakken.

Dingen om thuis te doen als het regent

We maakten ook een stapel met telkens een extra kussen tot we er niet meer op konden gaan zitten zonder er af te vallen. Even lekker een frisse neus halen en stampen in de plassen. Kindermuseum en kunstlabaratorium Villa Zebra in Rotterdam is erg leuk met kinderen.

Wil je leuke dingen doen met je vriend, maar heb je geen inspiratie! Klassiekers van Roald Dahl zijn mijn favorieten. Bijvoorbeeld de douchekraan en ik leg daar een papiertje met een letter erop in de buurt.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws