Patrick van der horst blaricum

Geplaatst op: 08.10.2019

Mark Brouwer 2. Ik ben niet bang voor de tandarts!

We hopen snel de definitieve versie online te hebben. Alles moest handmatig ingesteld en gemeten worden. Opmerking: Deze site is nog in ontwikkeling. Het moest een statige foto worden en dat is gelukt! De komende tijd zal er nog het één en ander aangepast moeten worden maar het begin is er! Let op: bestand is 12Mb. Gebruikte zoek termen dart nieuws darts nieuws slider.

Dit weekend heb ik een foto gemaakt van Emmely op een paard. Gisteravond zat deze patrick van der horst blaricum op onze kraan…  Ik heb hem met een oude omgekeerde 35mm lens en een led lampje op de foto gezet. Ik heb een paar oude speelgoed verschil tussen een amfibie en reptiel op de foto gezet: Een X-wing en een Tie fighter, patrick van der horst blaricum. Alles moest handmatig ingesteld en gemeten worden.

Hele leuke fotoshoot gehad met Simone Vaags! Een vrij lastig Photoshopklusje… Het vrijstaand maken uitknippen van een model om er daarna een nieuwe achtergrond achter te kunnen plaatsen.

Het moest een statige foto worden en dat is gelukt! Totaal online: 7 Gasten online: 7 Leden online: 0 ;. Lekker gek: Jeroen in de tuin op de picknicktafel om er daarna dit leuke beeld van te maken! Let op: bestand is 12Mb. Dat het deze avond dicht bij elkaar zat bleek zowel in de partij tussen Patrick Morelissen en Arno Louwers als die tussen Mark Brouwer en Michel van der Horst die beiden in eindigde en waarin een break dus volstond.

De finale tussen?

Inschrijving a. Home Over Adverteren Contact. Het hoeft niet altijd serieus…. Thema: Darkness. Het maandthema op de fotoclub was mistig. Tijdens een mooie zonnige dag heb ik een fotoserie gemaakt van Jeroen en Aafke.

Bedrijvengegevens

De PUCH brochure is klaar! De wedstrijden tussen deze toppers boden stuk voor stuk spektakel en het regende maximale scores. De komende tijd ga ik hier mee op stap… Een spiegelreflex in zakformaat.

Hieronder maar liefst 15 SLN spelers waren in de overtuiging dat dit toernooi de beste voorbereiding was op de Open Antwerpen dat komend weekend gespeeld wordt. Uitslag van speeldag 2: 1. Ontzettend leuk om te doen. Vandaag heb ik een foto gemaakt van een auto en hem daarna bewerkt zoals in een autofolder. Verrassend genoeg werd de finale geen nek-aan-nek race tussen de finalisten.

Gisteravond zat deze vlieg op onze kraan…  Ik heb hem met een oude omgekeerde 35mm lens en een led lampje op de foto gezet, patrick van der horst blaricum. Nu nog een manier bedenken om ze te laten digitaliseren….

Hoe verwijder ik krassen uit mijn PVC vloer?

Ik heb een paar oude speelgoed ruimteschepen op de foto gezet: Een X-wing en een Tie fighter! Hele leuke fotoserie gemaakt voor Landgoed Kaamps! Video van de week.

Verrassend genoeg werd de finale geen nek-aan-nek race tussen de finalisten. Wat een topmodel. Video van de week, patrick van der horst blaricum. Het waren Patrick en Mark die dit wisten te realiseren en zichzelf hiermee een plaats in de finale bezorgden? Afgelopen vrijdag heb ik een huwelijksreportage gemaakt met een heel leuk stel op een superlocatie met mooi weer.

Vorige week heb ik een huwelijksreportage gemaakt met een superpaar op een supermooie dag. Kiekeboe Wat hier zal komen is nog een verrassing?

Routeaanwijzingen naar Horst, Patrick Van Der (Blaricum) met het openbaar vervoer

In de groepsfase werd begonnen 6 poules waardoor niet alleen de beste twee van iedere groep zich konden plaatsen voor de volgende ronde, maar ook de vier beste nummers drie door zouden gaan. Vorige week heb ik een fotoshoot gehad met niemand minder dan Beertje van Beers!

Een vrij lastig Photoshopklusje… Het vrijstaand maken uitknippen van een model om er daarna een nieuwe achtergrond achter te kunnen plaatsen.

De bouw van ons winkelcentrum is van start gegaan. Uitslag van speeldag 2: 1. Inschrijving a! Het ging om de presentatie van een nieuwe e-bike van het merk PUCH?

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws