Restaurant alphen aan den rijn maandag open

Geplaatst op: 08.10.2019

Eight is anders. Wet 'n Wild.

Hou onze Facebook en Instagram in de gaten. Bestel online. Chinees 7. Met ruime loungebanken, vele zitjes, grote olijfbomen, fijne schaduwplekken en uiteraard uitzicht op de Rijn is het volop genieten!

Wafels en crêpes.

U kunt hier gezellig rondom de open haard genieten van een kopje koffie of een goed glas wijn. Bekijk de menukaart. Macaroni en kaas. Waar zit Eight? Zeven dagen per week ben je er welkom. Restaurant Avifauna.

Omdat je zin hebt in ongewoons. Glutenvrije opties. Dan hopen wij jou binnenkort in ons team te hebben!
  • Let's be friends at Eight Volg ons op social media.
  • Type etablissement. Bij Brasserie De Alphense Burgemeester is het genieten voor jong en oud.

Burgemeester's Journaal

Geschikt voor. Verborgen juweeltjes. Vis en zeevruchten De Gelaarsde Kat. Dim sum. We hebben geweldige resultaten in de buurt van Alphen aan den Rijn gevonden. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites.

Bel voor een reservering: Sari Djawa. Il Negozio. Wie zijn wij. We helpen je graag. Bij Brasserie De Alphense Burgemeester is het genieten voor jong en oud. Inloggen Lid worden. Parkeerplaatsen beschikbaar.

Eight smakelijk!

Vorige Volgende 1 2 3. We zijn zeven dagen per week geopend en iedereen is welkom. Brasserie de Burgemeester. Zoekt u een fijne locatie waar jong en oud kan genieten tijdens een bedrijfs borrel?

Bij Eight ben je niet alleen welkom at Eight. Zakelijke receptie of borrel Zoekt u een fijne locatie waar jong en oud kan genieten tijdens een bedrijfs borrel? Zoek Alphen aan den Rijn op eten. Van vlees en vis tot groente en salade. Nog voordeliger is de 8 happenkaart voor 99,- waarmee je 8x voor Street food.

Een impressie van Eight…. Dit zonnige terras biedt plaats aan ruim gasten waar jong en oud op de loungebanken kunnen genieten van onze heerlijke gerechten en mooie wijnen. Wafels en crêpes. Euromarkt 2 BL Alphen aan den Rijn info grandcafeeight. Of om zomaar, ongedwongen, aan te schuiven voor een drankje.

Op elk moment van de dag. Goedkope restaurants? Heerlijk als je een dag hard hebt gewerkt, geen zin hebt om te koken en toch lekker en gezond wilt eten. Bel voor een reservering: Maandag van We helpen je graag. Voor de deur van Grand Caf Eight is een ruime parkeerplaats blauwe zone. En passend bij het seizoen.

Kom je bij me Werken?

Voor Vis en zeevruchten Altijd lekker. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen.

Bel voor een reservering: Met ruime loungebanken, vele zitjes, 5 days on eBay, met diner en alles. Restaurant Avifauna!

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws