Hoe kan ik een nummer blokkeren op huistelefoon

Geplaatst op: 10.10.2019

Volgens de helpdesk van Ziggo is het niet mogelijk inkomende telefoonnummers te blokkeren. Dat laatste moest ik weten. Telenet aan Zee.

Oproepen blokkeren? Dan kun je door dit nummer niet meer worden gebeld. Ik heb de Telenet website aan het doorspitten geweest om dat te vinden. Je kan je ook nog altijd inschrijven op de bel-me-niet-lijst zoals ook in dat artikel vermeld staat.

We leggen je graag uit wat de mogelijkheden met nummerblokkade zijn. Welkom op het forum, RVV. Goed om te weten: wil je geen commerciële oproepen krijgen?

Hooguit heeft bellen naar een nummer een iets hoger tarief Het nummer is geregistreerd bij Motto Voip B. Dus niet alleen van die ene anonieme beller die je lastigvalt. Mijn pa vraagt zich af of hoe kan ik een nummer blokkeren op huistelefoon bij Telenet wel mogelijk zou zijn. Gesloten topics hebben een archieffunctie. Zo verschijnt jouw nieuwe telefoonnummer niet in telefoongidsen en kan de persoon die jou lastigvalt je nieuwe nummer dus niet opzoeken.

En heb hem voor minder dan ik vroeg meegegeven omdat hij onder bewindvoering zat en met hem te doen hadt.

Re: Nummer inkomend blokkeren Ongelezen bericht door olaf79 » 27 aug sylvesterb schreef: olaf79 schreef: Een inkomend buitenlands nummer blokkeren is technisch een beetje ingewikkeld maar het kan wel.
  • De volgende keer dat die belt blijft het dan in ieder geval stil. Met de functie voor automatische suggesties kunt u uw zoekresultaten snel verfijnen doordat mogelijke overeenkomsten wordt voorgesteld terwijl u typt.
  • Wangiri nummer. Meld je dan aan bij het Bel-me-niet Register op bel-me-niet.

Wat is het blokkeren van een telefoonnummer?

Klik op het tabblad  Bellen. Je blokkeert dus een specifiek telefoonnummer, maar niét een persoon. Mail ons Stel je vraag via ons contactformulier. Gewoon de telefoon  activeren bij telenet, telefoonkabeltje in de modem pluggen en je bent vertrokken.

Ongelezen bericht door olaf79 » 27 aug Let op: hier zit wel een nadeel aan.

Share Tweet Delen Delen. Nummers uit het buitenland blokkeren Het is niet mogelijk om alle nummers uit het buitenland te blokkeren. Liever geen abonnement.

Re: Nummer inkomend blokkeren Ongelezen bericht door olaf79 27 aug Een inkomend buitenlands nummer blokkeren is technisch een beetje ingewikkeld maar het kan wel.

Je wachtwoord  vraag je op door naar Wachtwoord vergeten te gaan.

Meld je aan

Ideaal voor bij je Sim Only abonnement! Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Hoe kan ik dat stoppen? Je hebt je nummerblokkade succesvol ingesteld.

Re: Nummer inkomend blokkeren Ongelezen bericht door gemist 27 aug Opnemen en ophangen, hoe kan ik een nummer blokkeren op huistelefoon, probleem opgelost. En dan mag ik een kabel gaan ingraven Dat laatste moest ik weten. Wil je dan zo v raverke95 schreef: Dat laatste moest ik weten. We hebben inderdaad geen mogelijkheid om op je vaste lijn een specifiek nummer te blokkeren. Re: Nummer inkomend blokkeren Ongelezen bericht door sylvesterb 27 aug olaf79 schreef: Een inkomend buitenlands nummer blokkeren is technisch een beetje ingewikkeld maar het kan wel.

Wifi bij je help mijn pup eet zijn eigen ontlasting.

De Yelo Play-app heeft het antwoord. Met de Gigaset kun je nrs. Grote kans dat je dan je mobiele telefoon meeneemt.

  • Bij een mobiele telefoon kan je nr's blokkeren of "stil" laten bellen.
  • Maar het werkt enkel als "Ken Je Beller" actief is.
  • Overigens gaat het hier om een belserver die zelf doorheeft welk nummer aktief is en daarmee dat nummer zal blijven bellen.
  • Elke maand supervoordelig bellen?

Ongelezen bericht door MichielFRL 27 aug En je zal geen kabel moeten graven als ze al tv en internet bij telenet op kamers in groningen kosten. Elke oproep die niet gedentificeerd wordt op het scherm van je telefoon wordt automatisch geweigerd. Maar dat heeft vaak flink wat voeten in de aarde. Denk eraan dat er in oude onderwerpen informatie kan staan die niet meer up to date is.

Zo blokkeer je een bekend telefoonnummer Een bekend telefoonnummer blokkeren is vrij simpel. Alle forumonderwerpen Vorig onderwerp Volgend onderwerp. Zo kan je op Yelo Play vlot je opnames beheren per toestel, hoe kan ik een nummer blokkeren op huistelefoon.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Zo weerhoud je bijvoorbeeld een ongewenste beller ervan jou continu lastig te vallen. Inkomende gesprekken van buitenlandse telefoonnummers blokkeren is helaas niet mogelijk. Telenet aan Zee.

Niets helpt. Maar dat heeft vaak flink wat voeten in de aarde. Ontdek de Yelo Play-app.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws