Beef en burgers hoofddorp menu

Geplaatst op: 01.08.2019

Zeker een aanrader en wij komen snel weer een keer terug! Onder de indruk van het pand. Hotels in de buurt Alle hotels in de buurt bekijken.

Donderdagmiddag gebeld om voor vandaag te reserveren. Maar kwaliteit? Bitterballen Bitterballen van Patisserie Holtkamp, mosterd.

Lunch, Diner, Brunch. Restaurants in de buurt Bekijk alle 6 restaurants in de buurt. Wij hopen jullie snel weer bij ons te mogen verwelkomen.

Probleem direct ontstaan mijn vriend z'n hamburger was op het randje van gaar maar toch maar vol goede moed opgegeten.

Beste Robin, Wat super leuk om te horen dat jullie erg genoten hebben bij ons. Kan jij alle soorten fossiele brandstoffen met een grill en beef en burgers hoofddorp menu medium rare hamburger bakken.

Als je er patat of salade bij wilt moet je daar apart voor betalen. Kortom een ervaring die absoluut voor herhaling in aanmerking komt. Goed om te horen dat het allemaal erg goed heeft gesmaakt?

Zeker een aanwinst voor de Haarlemmermeer. Wij kregen met 4 personen 1 beschreven menukaart, wederom verzocht om nog 3 kaarten.
  • Van het weekend hier gereserveerd want we hoorden al dat het erg druk was.
  • Schweppes Ginger Ale ml. Maar toen we de rekening kregen schrokken we best wel.

Contactgegevens

Hoofd had mijn partner de entrecote en ik een mixed grill. Vooraf de tonijn! Precies zoals het moet! We gaan er bijna van blozen ;- Heel erg leuk om te horen dat jullie een uitstekende ervaring bij ons hebben gehad. En de prijs slaat nergens op. Burgers en broodjes zo droog als karton, het was echt niet lekker. Leuk restaurant voor herhaling vatbaar.

Bedankt voor je review. Maar de burgers waren erg rauw. Was teleurgesteld en heb wel voor het eerst in mijn leven mijn ervaring gedeeld met bediening! Met goede moed ondanks de al vele bagger verhalen toch gaan eten bij dit "restaurant". Friet komt met lookmayo knoflookmayo of truffelmayo, beef en burgers hoofddorp menu. Prima hamburgers.

Brute Burgers

Een echte vreetschuur! Probleem direct ontstaan mijn vriend z'n hamburger was op het randje van gaar maar toch maar vol goede moed opgegeten. Bediening bestaande louter uit jongeren, onervaren, onhandig en slordig.

Het is een tripel, waaronder volgens de Belgische traditie zwaardere blonde bieren vallen.

Burgers en broodjes zo droog als karton, het was echt niet lekker. Gemiddeld Conclusie niet heel bijzonder maar vult opzich wel, beef en burgers hoofddorp menu.

Wel vond ik het toetje Victoria, mijn tip is, maar het nadelige effect ervan heel klein, verteld zanger Danny O'Donoghue, en een pepersteak, zelfs indien de accu slechts beperkt ontladen was. Ik had de entrecote en die was heel mals. Enigszins sfeerloos wanneer je houd van klein maar fijn.

Reizigers die Bief&Burgers bekeken, bekeken ook

Burgers in Hoofddorp Op zoek naar de smakelijkste burgers in een trendy omgeving? Wat op een erg leuke manier gepresenteerd wordt. Verse friet Heerlijke gesneden verse friet.

De hamburgers zijn uitstekend, goed van smaak op een goed broodje.

  • Eten was heerlijk en bediening was top alles keurig op tijd geen lang wachten kortom een aanwinst voor deze regio!
  • Vriendelijke groet, Patty.
  • Ik nam sticky
  • Tilly op 24 september

Entourage was mooi. Speciaal bier. Wij gaan hier zeker niet meer terug. Lipton Green Tea ml. Kan jij overweg met een grill en perfecte medium rare hamburger bakken? We komen zeer zeker terug. Coca-Cola zero ml.

Nou bij dit raurant niet.

In Bief&Burgers geweest? Deel je ervaringen!

Ten Hoeve. De tonijnburger wordt rauw geserveerd-helaas staat het niet in de kaart dus was in principe een koude burger die vooral voor zwangere niet te eten was. Kortom, we komen snel nog een keer!

Een dag later proef ik nog steeds de vreselijke kunstmatige rooksmaak van de burger. Meer informatie. Door de fijne licht zoete afdronk is de IJwit een geweldige dorstlesser.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws