Mac extra dimension highlighter show gold

Geplaatst op: 10.10.2019

MAC heeft een tijdje geleden de verpakking vernieuwd maar naar mijn mening niet verbetert. Wauw, wauw, wauw! De glans is super mooi maar niet te extreem.

Je ziet een vleugje roze, maar vooral de gouden glans. Deze highlighter van MAC had ik al een tijdje op het oog en ik heb geen idee waarom ik deze nooit gekocht heb. Ángela González 22 nov Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen 0 Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen   Reageren. Iris Jonet.

Beaming blush is inderdaad prachtig; had deze vorige week geswatcht bij Douglas. Wauw ik heb deze al vanaf december in mijn concepten staan omdat ik dacht dat deze niet meer te koop was hahah!

Manon 24 nov Luna 18 nov Je kunt deze instellingen veranderen, door op deze link geer en goor ouderen overleden klikken.

Oohh deze is heel erg mooi?

Ik heb al best veel make-up, dus kon het niet echt goed praten, maar omdat ik nog vijf euro korting had bij Douglas, besloot ik hem toch aan te schaffen.
  • Ik ben gek op deze highlighter!
  • Dit is een highlighter die bijna altijd bij mezelf en bij mijn klanten gebruik omdat die kleur gewoon bij iedereen kan. Mieke 18 nov

Review – Mac Extra Dimension Skinfinish in Beaming Blush

De glans is super mooi maar niet te extreem. Ik ben ook verlief op deze poeder! Ja ik vind het ook veel fijner en ook nog mooier. Hij is zo mooi! Jaaa, de schoonheid van de highlighter is eigenlijk niet vast te leggen op beeld, haha.

  • Je ziet zowel de roze kleur, als de gouden gloed.
  • Haha ja ik vind het ook altijd mooi hoor, maar vooral in de zomer! Ook verwerk ik bepaalde persoonsgegevens, bijvoorbeeld wanneer je een reactie achterlaat.

Echt een prachtige highlighter. Al een hele tijd had ik de Beaming Blush van Mac op het oog. Larissa Daily Struggles. Je hebt er maar een heel klein beetje van nodig, dus dit product gaat jren mee. Wat een prachtig product.

Laatste Posts

Bijna duochrome! Wauw ik heb deze al vanaf december in mijn concepten staan omdat ik dacht dat deze niet meer te koop was hahah. Wat een gaaf product!

Accept Read More. Toch ging ik voor Double-Gleam omdat ik de andere 3 highlighters toch iets te glitterig vind. Haha, maar volgens mij zijn ze limited edition.

Ik kan het nergens vinden, hij is zeker het kopen waard. Ik was er dus super blij mee dat deze gewoon lekker in de oude verpakking zit.

Lees verder

Luna 18 nov Maar gelukkig wel dus, want hij is prachtig. Geloof me. De basis en ondertoon is lichtroze, maar er zit een prachtige gouden sheen overheen.

Haha, de naam en dan het product, met veel ros gouden glans. Hierboven zie je een foto zonder flits en een foto met flits, zodat je een beetje weet wat de highlighter doet wanneer er licht op valt.

Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful, mac extra dimension highlighter show gold.

Zoals je kunt zien is Beaming Blush een hele zachtroze kleur, funk. Dit is een highlighter die bijna altijd bij mezelf en bij mijn klanten gebruik omdat die kleur gewoon bij iedereen kan. Previous Post Next Post. Deze highlighter van Fysio laan van mertersem breda had ik al een tijdje op het oog en ik heb geen idee waarom ik deze nooit gekocht heb.

Mac extra dimension highlighter show gold moet ik voor mijzelf een goed excuus verzinnen om deze aan te schaffen haha.

Artikeldetails

Ik vind deze verpakking van Mac trouwens zoveel mooier dan de nieuwere verpakking van de Mineralized Skinfinish. De Extra Dimension Skinfinishes beloven een geweldige glans te geven en een fijne formule te hebben. Toen ik deze highlighter voor het eerst zag, was ik bang dat deze te roze zou zijn voor mij. Most reacted comment.

Manon 18 nov Wat een prachtig product? Waar ik vooral heel erg blij mee ben is dat deze highlighters nog in de oude verpakking zitten. Dionne 18 nov .

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws