Audio bestand knippen mac

Geplaatst op: 14.07.2019

Met de applicatie Magic Cutter splits je een mp3'tje in 2 of meer delen. Download en installatie hulp. Tips: Tijdens het bewerkingsproces kunt u het geluidsbestand afspelen om zo de voortgang te controleren.

Dank je wel voor deze oplossing. Als u liever Windows software gebruikt, kunt u Windows Live Movie Maker proberen, welke goede functionaliteit heeft voor het knippen van audio. Zo kun je bv. Probleem melden. Het scherm opnemen Bij een schermopname wordt een film gemaakt van het volledige scherm van de Mac of van slechts een deel ervan.

Herhaal deze stappen tot u alle delen die u wilt audio bestand knippen mac hebt geselecteerd. Ook helpt Magic Cutter je niet om mp3's juist aan elkaar te plakken. Het bewerkingsproces is net zo makkelijk als in de hierboven beschermen Mac geluidsbewerkers. De batch modus maakt het bovendien heel gemakkelijk in het gebruik. Probleem melden! De laatste stap is om een niet ongesteld na keizersnede te geven aan het bestand en om de output map te selecteren voor het opslaan op uw Mac.

Klik en sleep de handgrepen om het gedeelte dat u wilt bijsnijden te definiëren.

Top 3 Geluidsbewerkers voor Mac

Handleidingen macOS Catalina: Schermtijd gebruiken en applimieten instellen iOS 13 voegt uitgebreide opmaakfuncties, afzenders blokkeren en meer toe aan Mail iOS 13 brengt karaoke-functie naar Muziek-app en nieuwe manier van shufflen iPad instellen voor ouderen en senioren Gezamenlijk Apple ID loskoppelen en eigen iCloud gebruiken op iPhone of iPad iPadOS: Meerdere vensters gebruiken van dezelfde app iOS Kaarten app krijgt Street View, verzamelingen, aankomst delen en meer Bekijk alle handleidingen.

Gebruik de commando's 'Knip', 'Kopieer', 'Plak' en 'Verwijder' in het menu 'Wijzig' wanneer u  gesplitste fragmenten wijzigt. U kunt ook het volgende doen: Klik op de afspeelknop om het geselecteerde deel af te spelen. Your review for Magic Cutter -. Klik op de opnameknop   om de opname te starten.

  • De audio-software oogt gewoontjes, maar is dat zeker niet. Magic Cutter is erg handig, maar er is genoeg op aan te merken.
  • Verzenden Antwoord Annuleren.

Je kan het overigens niet opslaan als mp3, of als ringtone voor de iPhone, kunt u ze samenvoegen in een bestand of meerdere geluidsbestanden naar wens exporteren, audio bestand knippen mac. Met een muisklik creer je een scheidingslijn. Als u meer dan twee onderdelen van het bestand heeft geselecteerd, in 2016.

Zo heb je onder het menu Effecten keuze uit 36 verschillende effecten. Afspelen Opnemen Wijzigen Bediening.

Een audiosegment kopiëren

Voer tekst voor uw opmerking toe! Door een fragment gaan door met twee vingers op het trackpad te vegen of met de muis te scrollen. Gratis download voor Mac. Quicktime7, die ook te installeren is vanaf

Laatst bijgewerkt op Nadat u een audiobestand in de bewerker heeft geladen, zult u een blauw stereo golf zien. Ga gewoon naar een willekeurig punt in de tijdbalk van de andere film en plak vervolgens het fragment.

GIMP Fotobewerker met veel potentie, audio bestand knippen mac. Alle video en audio buiten de balk voor het inkorten wordt verwijderd. Ja Nee.

Eenvoudig mp3's knippen

Ga gewoon naar een willekeurig punt in de tijdbalk van de andere film en plak vervolgens het fragment. Herhaal deze stappen tot u alle delen die u wilt verwijderen hebt geselecteerd. De audio zal direct gaan spelen als uw browser dit ondersteunt.

Het audio bestand wordt nu geanalyseerd en met behulp van het gele frame kan je het gewenste fragment eenvoudig selecteren. Mocht je desondanks tegen een probleem aanlopen, dan raadpleeg je snel de meegeleverde Audacity wiki, die je in een browser opent.

  • Audacity is vrije software waar vele handen aan gewerkt hebben en dat zie je terug in de rijke hoeveelheid bewerkingsmogelijkheden.
  • Lees hieronder meer en selecteer de voor u beste bewerker.
  • Met een klik op 'Split' zet je Magic Cutter vervolgens in werking.
  • De regelaars verschijnen wanneer u de aanwijzer over het QuickTime Player-venster beweegt en worden verborgen wanneer u de wijzer niet meer over het venster beweegt.

Donkere modus activeren iPhone of iPad. Als u een fragment in een andere film plakt, hoeft u de fragmenten in die film niet te wijzigen. Het menu nodigt je met de woorden 'Drop Audio File Here' uit een mp3-bestand naar binnen te slepen; de grafische weergave van de audio verschijnt hierna meteen, audio bestand knippen mac.

Ga gewoon naar een willekeurig punt in de tijdbalk van de andere film en plak vervolgens het fragment. Verfijn audio bestand knippen mac selectie door middel van de pijlen op uw toetsenbord of de input vakken hierboven.

Problemen of vragen kun je stellen op appletips Genius! Natuurlijk moet u het programma eerst wel op uw computer downloaden. No thanks Submit review.

Misschien vind je dit ook interessant

Het bewerken van de audio volgorde is ook handige voor mensen die gepersonaliseerde muziekbestanden willen maken. QT 7 is gewoon naast Qt X te gebruiken. Met een klik op 'Split' zet je Magic Cutter vervolgens in werking.

U kunt naar wens de formaten zelf instellen.

Plaats een Opmerking 0 Opmerking. Spiegelen, roteren Gebruik de commando's om te spiegelen en te roteren in het menu 'Wijzig' wanneer u een film bekijkt of  gesplitste fragmenten wijzigt. Met een muisklik creer je een scheidingslijn.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws